Menin navettaan
aioin olla hyvin ahkera
nyt pitää lampaiden karsina tyhjentää
on sen verran aikaa kulunut kuitenkin
viimeisestä.
välillä tietysti
lepohetkeä vietin menin pellolle
pölkyn päälle istumaan
pikkulampaat
tulivat viereeni haistelemaan
tietysti tuttua hajua
ja muutenkin hyväilemään
niillä on sitten
lämmin hengitys
tai oikeastaan kuuma
ne halusivat kai kertoa
kiva kun puhdistat
meidän karsinan
siellä viihtyykin sitten paremmin
ihana hetki kuin jossain romaanissa
kuin Ayla ja hevostenlaakson lampaat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tulee lapsuus mieleen tästä.
todella kaunis
elämyksiä lukijalle
antava runo
romaanin nimi todella upea
pidin kovasti
voi jukra. lampaitten kuuman hengityksen pystyy tästä kyllä aistimaan. tyksin, söps. <3
Tulee lapsuus mieleen tästä.
todella kaunis
elämyksiä lukijalle
antava runo
romaanin nimi todella upea
pidin kovasti
voi jukra. lampaitten kuuman hengityksen pystyy tästä kyllä aistimaan. tyksin, söps. <3
Sivut