Kesä tuuli tuo mereltä tuoksun
se tuntuu vatsassa tekee nälkäiseksi
haluaa maistella meren makuja huulillaan
tunne sydämessä on lähellä rakkautta
hiljaisuus laivojen satamassa on lempeää
kosketusta toiseen ihmiseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno tunnelmallinen runo. Kiitos runoni kommentoinnistasi.
Kyllä me lämpöä, läheisyyttä ja inhimillisyyttä tarvitsemme.
Sivut