Hän mennyt on pois,
vain kuuluu laulu entinen,
sisäinen ääni luo vielä
varjojaan.
Hetket syvyyden salatuimman
surun koskettaa,
rakkauden ääni soi yössä
kaipaustaan.
Niin kaukaa kulkee varjot
enää luo kuulijan,
mitään ei takaisin saa
on kyyneleet sydämen
.
Hän kulkee vain usvassa
kirkkaan maan, saa tunteen
niin kauniin vielä sointumaan,
enkelien kanssa laulamaan,
yli maailman
Selite:
hänen muistolleen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi on kaunis lohtu. Saat lukijan muistamaan omat rakkaansa
Niin kaunis muistoruno.Viimeinen säe kosketti kauneudellaan syvästi. Koko runosi on hyvin lämmin ja kaunis.
Niin kaunis ja koskettava tämä sinun muistorunosi Kirkalle joka saa sydämen herkistymääm<3
Lämmin kiitos sanoistasi<3
niin koskettavaa ja surullisen haikeaa, hän lähti niin hiljaa, *kesken kaiken*, samankaltaisia ajatuksia aamulenkillä myös, toivotaan että hän pääsee perille Taivaaseen, laulamaan kuten runossasi sanot, uskotaan lupaukseen perille päästystä, muutakaan emme voi
Kirkalle todella kaunis muistoruno, joka ei voi olla koskettamatta.
Tämä on kirkkaan kaunis. <3
kaunis ja koskettava muistoruno hänelle
Sivut