Ystäväni pyysi apuani
lähetä sitä hyvää energiaa
olen niin sairas
Minun ystäväni kaukana
muilla mailla lomalla
Näin vain sinisen värin
sen kiitäessä kohti
oman sieluni valtiatarta
Me yhdessä olemme niin vahvoja
Sinulle lähetän enkeleiden viestin
paranet ja tulet taas luokseni
tekemään sitä työtä
Jota niin raskas on kantaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi