On kuin talvi peittäisi minutkin
valkoiseen vaippaansa
Nukun lämpimässä vuoteessa
enkä tahtoisi herätä
Olen talviunilla
kuin karhu
nukun kellon ympäri
Nousen uuteen päivään
keitän kahvit
katselen netti sivuja
Aksu -koira tahtoo lenkille
sinne sitten tuiskuun ja pakkaseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on talvinen ote.
ennen keväisiä kirkkaita päiviä onkin hyvä toteuttaa runosi sanomaa, nukkua kuin karhu, hieno kaunis runo, pidän koirastasi joka vie sinut sinne tuiskuun ja pakkaseen, samoin runostasi, pienestä päiväkirjamerkinnästä jonka meille kerroit
Sivut