Sinun apusi oli niin hyvää, kaunista
Voineet ei enkelit
sitä enää katsoa
sillä hän oli niin
onneton ihminen
Hän tuntenut ei lohtua toisten
vaan turvautui enkelien apuun
On hänellä lohtu nyt
siellä taivaan kodissa
Aika on elämää kallista
hän sen tietää
ja ymmärtää
Älä onneton ole,
hänellä hyvä olla on
hän myös paremmin
auttaa sinua sieltä
taivaan kodistaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herkkä kaunis runo, poismenneestä ja matkan päätymisestä taivaan kotiin, lohduttaen viimeisessä säkeessä kerrot
herkkä
huomiova
rakastettu runosi...
Herkkä, koskettava runo....
Sivut