Jokin kauneus
ympäröi minua
tunsin sen
hehkuvina väreinä
Kuin uni josta
on vaikea herätä
se antoi minulle
kevyen olon
Uskoin enkelin
olevan siinä
Miksi, minua
lohduttaisi niin
Huolehdin lapsesta
maailmalla toivoin
hänelle enkelin
suojaksi yön
missä olet lapseni tänään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos runostasi,se antoi voimia jatkaa ja uskoa että kyllä meitä kaikkia aina suojelevat enkelit siipineen.
Ihana-kaunis runo, koskettava.
Juutuin kiinni tuohon viimeiseen lauseeseen.
Kauneuden kosketus, joskus niin vaikea hyväksyä itselleen, kumpuaa säkeistä - kuitenkin se minkä toiselle soisi rikastuttaa omaakin elämää monin verroin...
Kiitos runostasi,se antoi voimia jatkaa ja uskoa että kyllä meitä kaikkia aina suojelevat enkelit siipineen.
Ihana-kaunis runo, koskettava.
Juutuin kiinni tuohon viimeiseen lauseeseen.
Kauneuden kosketus, joskus niin vaikea hyväksyä itselleen, kumpuaa säkeistä - kuitenkin se minkä toiselle soisi rikastuttaa omaakin elämää monin verroin...
Sivut