t
u
u
l
e
e
hiusteni latvat
kuin
kiitoksen huokaus
taivaalle
helähtää
hiusteni latvat
kuin
elämän usko
askeleeni valaisee
hiusteni latvat
kuin
rakkauden tunne
poskiani hivelee
hiusteni latvat
kuin
rauhaisa tuuli
mieltäni valloittaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Marle heilauttaa latvojaan kiitokseksi ;)
Sivut