sun silmiis säihkyviin suinpäin sukelsin sekunnissa sokaistuin sait sisimpäni sekaisin sun sanas suloiset sydämeeni sidoit solmuin silkkisin syliis suljit suudellen soi samba sielussain sädehtien sinkoili sateenkaarisalamat sinfonian soidessa sylihisi sulauduin satumainen sheikkini.
Selite:
Supersähinää ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Samba lempi tansseja, sen rytmi ja viettelevä tunnelma.
Hieno piriste runolatino, Suomen syksyyn
Sivut