yllättäen
tipahti
korvan takaa
liukui viileästi
kaulalle
kumpareiden pehmeiden
välisestä solasta
lämmitellen liukui kohti
pientä pyörylää
kiersi kerran leikkisästi
antoi pusun kuuman
suloisesti värähdellen
jatkoi yli mäen
hurmiosta kihisten
hehkuvana sukelsi
suinpäin
viidakkoon
Selite:
Koivun oksalta pisara ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienotunteinen herkkyys lumoaa ajatusta
Niin ja kielikuvan sensuelli täyteläinen Naisellisuus
Sivut