ajatus -
samalla kertaa
raju ja hellä
niin järisyttävän ihana
että
piti
pysähtyä
kuulostella, mikä
tunne
kaikessa mitä teen
on mukana
riemun ja
rakkauden syke
jo se riittää
että sinä olet
olemassa
minulle
Selite:
hmmm...niin se on ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut