Sinä olet

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
208
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 3.11.2024 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
    Värikästä syksyä!
Suosittelen:
 
ajatus -

samalla kertaa 
raju ja hellä

niin järisyttävän ihana
että 
   piti 
     pysähtyä

kuulostella, mikä 
tunne

kaikessa mitä teen
on mukana
riemun ja 
rakkauden syke

jo se riittää
että sinä olet 
olemassa

minulle
 

 

Selite: 
hmmm...niin se on ;)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihana rakkausrunohan tämä on.
Ihana, sydämen syvää iloa kuvaileva runo <3
Rakkauden tunne sanoihin puettuna, jättää kuulostelemaan. Ihana !
Tässäpä tämä, ei tämä enempää tarvitse.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut