Soi samba sielussain

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
   sun silmiis säihkyviin
        suinpäin sukelsin
          sekunnissa sokaistuin
       sait sisimpäni sekaisin

   sun sanas suloiset
       sydämeeni sidoit 
          solmuin silkkisin

    syliis suljit suudellen
       soi samba sielussain
              sädehtien sinkoili
         sateenkaarisalamat

    sinfonian soidessa
       sylihisi sulauduin
   satumainen sheikkini.

 

Selite: 
Supersähinää ;)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

S-kirjain onkin kovin soiva kirjain, mukava runo
Sulokiitos ;)
Upeasti runo tanssii koko vartalolla
Samba lempi tansseja, sen rytmi ja viettelevä tunnelma. 

Hieno piriste runolatino, Suomen syksyyn 
Silmien säihkettä Sinulle ;)
Ilostuin kovasti** sateiseen päivään mukavaa rytmiä ja keinuntaa
Sulokiitoksin ;)
Suorastaan säkenöivää seksikkyyttä sähäkässä sadussasi <3
Samoin Sinulle ;)
Upea.
Kiitoshymynen sinulle :)
S-kirjaimesta sait paljon irti, upeasti sykkivän runon. 
Sinäkin sait sydämeesi ;) Lämmin kiitos Marlelta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut