istuin paperin luo kirjoitin “ethän koske kiitos” -hmmm “ethän koske” - mutta jos et saa koskea miten sitten tiedät miten pehmeä onkaan ihoni miten suloisesti se värisee miten syvään huokaan minä kun hitaasti vedät kädelläsi viivaa toisesta pehmeästä toiseen kaaria hivellen seuraillen nipukasta toiseen paperi rypistyy - silmät kiinni odotan...
Selite:
<pre>Arkistosta löytyi tämä runo ja sen kirjoitin silloin,
kun näyttelyyni laittelin nimilappuja.
Siitä se lähti, tämmöinen "kuvitelma" ;)</pre>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloisen eroottinen ... lämmitti !
Runoasi lukiessa tuli mieleeni eräs tytön ja pojan keskustelu.
Poika kertoi olevansa Kynsikoski. Tähän tyttö vastasi, että ei se haittaa mitään.
Tämä runo panee lukijan väkisinkin tekemään kaiken haluamansa ja koskee syvältä.
On kauniisti eroottinen tämä runo ja täysillä tehoava.
Aistillinen, kaunis runo
Tämä on herkkäpiirtoinen, sensuelli runo.
Upea runo, kaunis maailma ja ajatus, kiitos
Hieno runo, koskaan ei arvaa mistä idea runoon tulla tupsahtaa :)
Kauniin herkkää,pidän.
Joustava runo.
Sivut