siipirikkona
kohti aamunkoittoa
vastatuulessa
rinnassa pienen linnun
loukattu sielu itkee
Selite:
Sydän suruisa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kirjoitan
kirjettä nua
sinulle... i
paperi palaa s
p
o n
r a
o t
k s
s a
i k
sanani leijailevat a
luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
*.*.*. elämäni taivaalla* : *:*
*:*:* sinä ystävä ;*;*;*
*:*:*:*;`* *.¸¸.•
....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*
Värikästä syksyä!
siipirikkona
kohti aamunkoittoa
vastatuulessa
rinnassa pienen linnun
loukattu sielu itkee
Kommentit
Koskettavan herkkää on tankasi sanoma ja herättää empatian lukijassa.
Koskettavan herkkee tunnetta runnossais!
Tää nykymualima on kova immeisele nii henkisesti, ku fyysisestikkii. Immeisestä aijjosti välittämälä ei tarvihtis siipi muassa kenenkää kulokee.
Koskettava, herkkä runo.
Koskettava. Melkein tässä herkistyy vanhakin äijä kyyneleen tirskauttamaan. Onneksi sentään mennään kohti aamunkoittoa. Hali.
Hienosti sanoilla luotu tunnelma runoosi, pidän
Tuolta tuntui eilen vastatuulen riepotuksessa, suruisa on runosi
Niin monta siipirikkoa kevääseen. Kasvun ja ihmetyksen aikaan. Tahdon sanoa loukatuille ja sylistä pudotetuille KATSOKAA MAA HERÄÄ uuteen.
Ensin tunsin kipuni voimistuvan kunnes ymmärsin sen ihmeen. Kuinka se oli helppotanut oloa kun olin ymmärtänyt heräävän kauneuden ja ainoakertaisuuden. Sen kevään ja kesän liikuin paljon luonnossa sain ihmeestä osan ja tunsin voimistuvani ihmisenä vaikka olin yhä surullinen.
Runo vaikutti voimakkaasti, heräsi itse kokemaani runon minän runosi
Hyvin rimmaa runossasi siipirikon suru.
Suruisan kauniisti soi tanka. Lohduttavaa tuo päämäärä, aamunkoitto.
Kauniisti surussakin voi laulaa ...
Voi kurjuutta, kuinka vastoinkäymisiä joutuukaan ihminen kohtaamaan.
Koskettaa syvältä tämä
Surullinen runo
niin, näitä lintuja tuolla aamunkoitossa paljon lentelee, hienosti vertauskuvana runoilet
Haikeaa, herkkää tunnelmaa.
Koskettava on runosi...
Koskettavan kaunista,pidän.
Voi kyynel
Voi kyynel
Sivut