Enkelin siipi
hipaisi sydäntäni,
annoit elämän.
Lahjasi ihanan sain,
onnellisena kiitän.
Selite:
<pre><em>Kiitos enkelini,
kun ”taputit” selkääni
ja irroitit palan kurkustani.
Ilman sinua minä olisin nyt enkeli.</em></pre>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista ja herkkää kiitollisuutta.
Kauniisti kiität enkeliäsi, otsikkokin sen sanoo.
Onnellinen kaunis kiitos,pidän.
Moninaisia lahjoja me jouluna saamme, yleensä ne ovat meidän rakkaiden antamia. Tämä runo on sellainen suuri lahja enkelin siiven hipaisu.
Ihana, kiitollinen runo. :) Otsikko on jännä. :D
Kauniin tankan muotoon olet herkän kiitoksen kietonut.
Oman sa sanoo myös erikoinen otsikko.
Ihanaa että ei käynyt kuinkaan ja olet olemassa :) Minullekin kävi samalla tavalla, kun lihanpala juuttui kipeään kurkkuuni runsas viikko sitten.
Kaunista kiitollisuutta
Otsikko kertoo hyvin paljon ... näen kyllä tässä etupuolenkin napaseutua... Mukava runo todella hitti! Kiitos!
Sivut