auringon nauru kutittaa niskaani oksalta riemukas tintin titityy siniselle taivaalle kuuluttaa kevään tulevan kiitos lintuseni - naurahdan
Selite:
Kevät, oi kevät ;)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kirjoitan
kirjettä nua
sinulle... i
paperi palaa s
p
o n
r a
o t
k s
s a
i k
sanani leijailevat a
luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
*.*.*. elämäni taivaalla* : *:*
*:*:* sinä ystävä ;*;*;*
*:*:*:*;`* *.¸¸.•
....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*
Värikästä syksyä!
auringon nauru kutittaa niskaani oksalta riemukas tintin titityy siniselle taivaalle kuuluttaa kevään tulevan kiitos lintuseni - naurahdan
Kommentit
Pirteä ja hyväntuulinen runo!
Myöhästyneet onnittelut!
Tässä on kevään tunnelma kohdallaan!!
Hyvää Syntymäpäivää!!
Tsirp tsirp. Ihanan ilomielinen runo.
Pirteä runo! Onnittelut Syntymäpäivänä!
Iloisuus runostasi tarttuu lukijaan, lämpimästi onnittelen myös
Suloista, keväistä tunnelmaa. Lämpimät Onnittelut Syntymäpäivänäsi : )
Kevät aurinko valo tuottaa, linnunlaulun. Kevät asuu sulassa maassa. Runossa saamme vastauksia kevältä.
Tämä saa mielen keväiseksi jos mikään!
Lämpimät Onnittelut Syntymäpäivänäsi ;)
Onnittelu Kevään Lapselle!
Hyvää syntymäpäivää! :-)
Runo kuljettaa kauniilla sanoilla kohti kevättä ja lukija toivottaa sen myötä hyvää syntymäpäivää!
Ihana runo. Hyvää syntymäpäivää ---<---@
Harmittoman keväinen, hyvä runo.
Pirteän iloinen runo.
Hyvää syntymäpäivää sinulle! :)
Aivan upea kevätruno. Myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut.
Ihanan kutkuttava
tuli hassutteleva fiilis
Onnitteluni pajutar : )
kaunis herkkä runo, PÄIVÄNSANKARILTA, niin päivä päivältä enemmän lintuja enemmän kevättä
Niin, linnut sirkuttavat iloisesti <3
Ihminen myös iloitsee; kevät on tulossa!
Kiitoshymni Luonnolle,
jaksamisellemme läpi pimeän.
ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.
Oikein piristävää ilmaisua,taisi se tintikin onneitella,
hyvään syntymäpäivää,pidän.
Tämä runohan kätkeekin sisälleen paljon paljon aistillista mielenliikettä.
Se on se kevät mikä rinnoissa (siellä sisällä) jyllää.
Kauniisti tämä tuo keväisen viestin lukijankin rintaan ja ...koko olemukseen.
Hyvä runo.
Pirteä, mukava runo
Hyvää syntymäpäivää : )
Sivut