maaliskuisessa
runopuussani hehkuu
kiitoskukkia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kirjoitan
kirjettä nua
sinulle... i
paperi palaa s
p
o n
r a
o t
k s
s a
i k
sanani leijailevat a
luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
*.*.*. elämäni taivaalla* : *:*
*:*:* sinä ystävä ;*;*;*
*:*:*:*;`* *.¸¸.•
....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*
Värikästä syksyä!
maaliskuisessa
runopuussani hehkuu
kiitoskukkia
Kommentit
Niihä nuo häekäsöö, ku Pajunkissat aorinkon paesteessa ja haesoo ihan kevvääle ;)))
Mukava runo
hieno. tuskin ihminen koskaan osaa riittävästi kiittää.
Hyvästä sydämestä nousee,kiitos,pidän.
Kaunis on tämän haikun kukinto, ei voisi kauniimpi olla.
Kaunis, suloinen kiitos.
minulle niitä tuo käenkukunta
Otsikon kuvakieli kertoo kiitoksen ...
Täällä saakka aistin kukkasten tuoksun.
Hieno. Syntymäpäiväonnittelut jälkikäteen!
niin, kaunis on runopuusi, ennen lehtien tuloa kukkaset, synttäripäivän kunniaksi
Sivut