häivähti varjo lippaan suojasta unisin silmin perhosen viereen seittipitsiä helmaansa sai aamuinen säde hipaisi pientä hehkui valossa hippunen toivoa
Selite:
<pre>Kreikkalaisen mytologian mukaan
Pandora, (maailman ensimmäinen nainen)
avasi kiellosta huolimatta lippaan ja vapautti
maailman vitsaukset.
Siihen asti maailma oli elänyt paratiisimaisesti
ilman murheita.
Pandora sulki lippaan, jolloin sisälle
jäi ainoastaan toivo.
Maailma oli nyt pelkkää synkkyyttä,
kunnes Pandora avasi lippaan uudelleen
ja vapautti toivon.
Tästä tarusta tuli idea kirjoittaa runoja ;)
jatkoa edelliseen...</pre>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mystinen, salaperäinen ja toiveikkaan odottavan utelias. :)
Kaunista,pidän.
Hieno runo jossa taianomainen tunnelma.
Kaihoisan kaunista...
Varjosta valoon käy
toivnn ja perhosen tie
Ihastuttavia nämä kaksi runoa. Myös niiden opetus puree kyllä lukijaan *Kiitos
Hieman salaperäinen, toiveikas. Jännittäväkin.
Kaunis runo
Aavistuksellisen herkkää.
Sivut