Syysöissä minä olen yhä se joka odottaa

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 
Elämän heitellessä kärrynpyöriä
päänisisäiset umpisolmut kiristyvät.


Sinä vierailet ajatuksissani yhä useammin
vaikka jo aikaa sitten, minä käänsin selkäni
tumpaten tupakan ovenpieleesi

hymyillen sanoin hyvästit
ja hyvää jatkoa 
- elämä alkaa tänään. 


Silti

viimeaikoina olen valvonut yhä useampia öitä,
katsellut kuinka ikkunaruudut itkevät syyssateissa

jäänyt aamuyön kaatosateisiin
paljain jaloin kuiskimaan salaisuuksia.


Odottaen yhä sitä viimeistä puhelua
joka merkitsisi kaikkein eniten.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin ilmaistu, kuin todella tapahtunut. Surullisen haikea runo.
Samaistuttavan haikeaa kerrontaa.
Hienoa runoutta.
Tämä runo on täydellinen kaikessa kaihontuskassaan <3.
Tämä on loistava, niin kuin kaikki muutkin tenniskengän tekstit. 
 

Käyttäjän kaikki runot