Sillä minä rakastan yhä.
Vaikka käteni ovat haparoineet
askeleeni vienyt vain kauemmaksi
olen yhä se hauras maanantai kappale
joka juo iltateensä keittiön puisella työtasolla
katsellen kuinka naapurin lapset sammuttavat valonsa.
Kerään yhä ajatuksia
säilykepurkkiin.
"Penni ajatuksistasi" sanoit
ja minä ojensin sinulle yhden.
Vaikka käteni ovat haparoineet
askeleeni vienyt vain kauemmaksi
olen yhä se hauras maanantai kappale
joka juo iltateensä keittiön puisella työtasolla
katsellen kuinka naapurin lapset sammuttavat valonsa.
Kerään yhä ajatuksia
säilykepurkkiin.
"Penni ajatuksistasi" sanoit
ja minä ojensin sinulle yhden.
"Minun vatsanpohjalla olevat
perhosenraadot heräsivät henkiin.
Ne räpyttelivät jäykistyneitä siipiään varoen.
Minä painautuisin rintaasi vasten
ja sinä pitäisit kiinni lujemmin kuin koskaan.
Sillä minä rakastan.
Ja se sattuu."
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, hyvä runo.