Vähitellen minä aloin toivoa
että sinä lähtisit
jättäisit minut keräilemään
parittomia korkokenkiä
polttamaan liian monta tupakkaa.
Joisin aamukahvini tuuletusparvekkeella
katselisin kuinka kaupunki heräilee.
Kaduilla kävelisi muutama onneton
kuten ennenkin.
Minä kietoisin aamutakin tiukemmin ympärilleni
polttaisin vielä yhden tupakan.
Olisin sellainen onnellinen onneton.
Hymyilisin, enemmän kuin aikoihin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämän tunnelma vetää mukaansa.
keskimääräisesti mukavampaa
kuin onnettomana onnellisena
ainakin PALJON enemmän hymyä..