Siinä katukivetyksellä, sinusta tuli minulle se

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 

Olen aivan varma,
että vielä hetkittäin sinäkin mietit
miltä tuntuisi istua siinä katukivetyksellä
polttamassa liian monta tupakkaa
suudellen viinipullon kaulaa.

Nauraa maailmalle päin naamaa
olla vain me, keskellä aamukastetta.

Sinun takkisi lepäisi hartioillani
ja minä ihan vähän nojailisin olkapäätäsi vasten,
kertoisin toiveista jotka toteutuvat
aina liian myöhään sekä
tienpientareille poljetuista unelmista.

Sinä hymyilisit sitä aitoa hymyä
silmilläsikin ja minä uskoisin
sinun olevan minulle se.
Oikea.

 
 


Nykyään
minä suutelen viinipullon kaulaa
poltan liian monta tupakkaa.



Uskoitko koskaan minun olevan sinulle se?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on minulle välinpitämätöntä haikeutta, aika kaunis yhdistelmä.
Kaunis, haikea. Tykkään tavasta, jolla oot kirjottanu tän. 
Suoraa runotekstiä lempeästi ja toteavasti kirjoitettuna.
Ei kannata pilata elämäänsä juomalla alkoholia ja tupakoimalla.
Tässä on jotain niin sairaan kaunista.
Herkkä, haikean kaunis runo, hyvä.
Tämä runosi kosketti..en osaa eritellä miksi..tai ehkä siksi että näin silmissäni sen ojan pientareen ja sen viinipullon kaulan mitä suutelit ja sen tunnelman.. kerrontasi on niin välittömän aitoa että hetken kuvittelin sinun ihan vain vähän nojaavan olkapäätäni vasten :)
Rakastan tätä. Noin niinkuin lyhyesti sanottuna:).
Monia mukavia kuvia runossasi!
Punk
Tässä on sellaista haikeutta ja kaipausta, jota tuntee kun jokin asia on jo oikeastaan jäänyt menneisyyteen ja sen kanssa on (ainakin suurinpiirtein) sujut, mutta silti sitä kuitenkin jossittelee, tuntee jonkinlaista etäistä surua ja lempeää, kaunista kaipausta. Minuun osui nyt kyllä ihan täysin. Pidän myös tavattomasti tavastasi kirjoittaa. Kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot