Siellä missä joki suutelee
meren suolaisia huulia,
värjäytyy taivas
punaiseen purppuraan.
Vain taivaalla liitävät
valkoiset pilviharsot
ovat todistamassa
luonnon suurta
rakkaustarinaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Siellä missä joki suutelee
meren suolaisia huulia,
värjäytyy taivas
punaiseen purppuraan.
Vain taivaalla liitävät
valkoiset pilviharsot
ovat todistamassa
luonnon suurta
rakkaustarinaa.
Kommentit
Ihastuttavan runomaiseman maalaat taidokkailla sanoillasi.
Kaunis runo
Tätä lukiessa kuulin meren pärskeiden lyövän rantaan ja ilmassa tuoksui suolainen meri.
Raikas ja viilentävä on runosi näin helteiden aikaan.
Kiitos!
Hyvin kaunista. Tämän runon näen vahvasti kuvana.
Huikean Kaunis.
...runoaarteistooni tallennan.
korjaan:Ihanan... : ))
Ihan lämminsävyinen, kaunis runo.
Tämä runosi tuo mieleeni Kalajokilaakson, mummoni ja pappani rakkaustarinan.
Herkkää ja kaunista..
Huikaisevan kaunis luontoruno..
Huikaisevaa on tyylisi kirjoittaa.
Kaunista <3
Upea runo!
Kauniisti kirjoitettu ja kaunis ulkoasu. Runolla on mitä upein nimi, ja ennen kaikkea - sisältö on häkellyttävä! Tämän edessä tämä kylmä sydän hiukan herkistyy.
Sinun runoissasi lukijalle kauniit mielikuvat seuraavat toinen toistaan :)
Ihana runo!
Oij, tuollaista suudelmaa en olekaan vielä nähnyt, ennen tätä runoa. Kaunis rakkaus.
kaunis on rakkaus ja tarina,
kauniimpi rakkaustarina;
Upeaa ja niin puhdasta tämä runosi sanoma.
todella ihana:) hyviä,kauniita runoja oot kirjoittanu kyll:)
Sanataidetta parhaimmillaan
todella kaunista runoutta
sinulta jälleen ...
pidin paljon
Voi kuinka pehmeän suloinen. Sai hymyilemään :)
tosi kaunis;
Auts! Olen myyty näille sanoillesi.
Sivut