Hitaasti kypsyvät runopuuni harvinaiset hedelmät. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.5.2012 0:00 lindalinda No hyvä, että kypsyy kun minulla ne on tainneet jäädä raakiletasolle. Ihanasti puettu runomuotoon. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.5.2012 0:00 Eloisa Hitaasti hyvä tulee ;D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.5.2012 0:00 Kalatar-73 Mutta sitäkin makoisimmilta lukijalle maistuvat..kuten tämäkin lukuherkku :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.7.2012 0:00 pörrykkä Pysäytät sanoillasi lukijan. Odottamaan. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.5.2012 0:00 Marle Ja sitäkin maukkaampia maistella :=) Kypsyvät ja jalostuvat. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.5.2012 0:00 niiu Oivallisen raikas ja mehukkaan hedelmäinen runonen. Tykkään ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
No hyvä, että kypsyy kun minulla ne on tainneet jäädä raakiletasolle.
Ihanasti puettu runomuotoon.
Hitaasti hyvä tulee ;D
Mutta sitäkin makoisimmilta lukijalle maistuvat..kuten tämäkin lukuherkku :)
Pysäytät sanoillasi lukijan. Odottamaan.
Ja sitäkin maukkaampia maistella :=)
Kypsyvät ja jalostuvat.
Oivallisen raikas ja mehukkaan hedelmäinen runonen.
Tykkään !
Sivut