Hämärtyvän yön hiljaisella hetkellä
minä kuljen ajatuksin
sinun ihosi lämmintä pintaa pitkin.
Jokainen ajatusteni herkkä kosketus
jättäköön sydämeesi ja ihoosi
lämpöisen tunteen.
Antakoon ne sinun sieluusi
lämpöä ja valoa
elämän pimeimpinäkin hetkinä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuten kaikista runoistasi, tästäkin huokuu niin käsittämätön lämpö ja välittäminen, että sen edessä hiljentyy. Kiitos näistä sanoista!
Oman kullan ihoa pitkin vierellä voi kulkea muutenkin kuin ajatuksin. : )
Ihanan romanttinen ja sensuelli runo.
Kaunis, herkkä ja hellä runo, hieno
Haikea, kaunis!
suloista!!!
ihanaa kerrontaa pidin paljon
Sivut