Olisinko nähnyt päivän kirkkauden,
kulkenut ylitse yön meren,
tuntenut auringon kosketuksen,
aistinut sateen saapuvan sieluuni.
Olisinko uskonut rehellisyyteen,
tiennyt todellisuuden satuttavan,
itkenyt elämän kauneutta,
tuntenut sydämessäni kipua
vieraiden ihmisten.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pehmeän herkkää
kauniin vedoin
tunteikas ja todella
kaunis~
Runo sai miettimään, annammeko ulospäin aina oikean kuvan itsestämme.
Herkkää kauneutta ja surumielisyyttä runossasi.
Niin, sitä voi olla kova ulospäin, mutta sisällä kokee juuri näin. Hyvä!
Tosi tunteellinen ja rehellisellä tavalla kaunis runo - tässä ei yritetä mitään liikaa vaan juuri sopivasti.
Kysyvä on runosi. Tunteikas, herkkä.
Vahva mutta pehmeä. Upeaa herkkyyttä.
Hienoa herkkyytä runoilijan :-7
Et olisi..etkä kirjoittanut myöskään näin äärettömän herkkää ja kaunista runoa..
Nuo runosi mainitsemat asiat löytyy tunteellisessa, herkässä ihmisessä jotka parhaiten tulee esille ystävien ja rakkaiden ihmisten seurassa.
Jokaisessa löytyy omat huonotkin puolensa, mutta se kun hyväksy kaikkine vikoineen on oikeaa ystävyyttä tai rakkautta.
empaattisuutta runosi tulvillaan
ihmisen joka näkee ympäristönsä
on kirjoittanut tämän
Sivut