Odotan tätä hetkeä,
jolloin hiljaisuuden harsot
laskeutuvat hitaasti päälleni
vaimentaen elämän kiireestä tulevat
kirskuvat äänet.
Odotan raukean aamun saapumista mieleeni.
Silloin kesätuuli huokauksellaan
heiluttaa makuuhuoneeni pitsiverhoja
ja kuiskaa samalla korvaani tarinaa
elämän kauniin hiljaisista hetkistä.
Odotan kesäillan tulemista,
jolloin aurinko laskiessaan piirtää taivaalle
hiljaisuudesta kertovaa vapauden karttaa
ja antaa minulle luvan
rauhassa hetken hengähtää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunnen sisälläni runosi kaunein
säkein tuoman hiljaisen rauhan.
Kiitos runostasi.
rauhaisa, levollinen runo, pidän kovasti
Keho ja mieli tarvitsevat rauhaa ja lepoa välillä ja mikä sen parempaa kuin nauttia siitä luonnon äärellä ja kauneudessa kiireettömästi.
Toiveita ja odotusta herkässä runossasi.
Rauhallinen hyvänmielen runo
Kaunista ja rauhaisaa..saa mielen seesteiseksi lukiessa, tykkeen :)
Raukean seesteinen on runosi tunne. Rauhoittaa mukavasti lukijankin ajatuksia ja mieltä.
Hieno.
Kaunista runoutta , tunnelma tähän päivään. Hieno
Sointuisaa rauhaa runossasi :)
Sivut