Jonakin kauniina aamuna
herään unestani ja huomaan,
että nouseva aurinko
on sulattanut jäätyneen sieluni
virtaavaksi puroksi
ja sen vihertävillä reunoilla
elämä on syntynyt uudelleen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Jonakin kauniina aamuna
herään unestani ja huomaan,
että nouseva aurinko
on sulattanut jäätyneen sieluni
virtaavaksi puroksi
ja sen vihertävillä reunoilla
elämä on syntynyt uudelleen.
Kommentit
*pulipulipuli* Joko hieman pulputtaa..? Ihana runo :)
Kaunis toiveikas runo
Niin siinä käy. Ihanaa toivetta, uskoa...luottamusta.
Tämän tunteen kokee moni ihminen keväällä.Hieno runo valon voimasta.
ihana, juuri tämän päivän tunnelmiin sopiva runo, Pidin paljon!
Näin se on, kevät solisee sielunkin uudelle rakkauden auringon vapauttaessa jään myös sielua hyydyttämäsätä. Kiitos
Kevättä rinnassa ja sielussa...
kaunista.
Aivan upea uuden toivon ja elämän runo,niin valoisa <3
Valoisan Toiveikas ja Lohdullinen runo.
Otsikko Napakymppi.
Auringolla on suuri voima, saa ihmisen "syntymään uudelleen". Hienosti kirjoitettu kevään kohta saapuessa.
Kiitos!
Hieno kuvaus.
kuin satu- prinsessa herää unestaan prinssinsä kanssa, jonka sielun paha noita on jäädyttänyt=)
Tästä runosta tykkäsin. aina vaan elämä syntyy uudelleen ihmiselämässä.
Sivut