pienen naurun siivin, joka aamuun

Runoilija verna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nalle, karhuseni
kujerteleva murinasi
hymyn loiste kasvoilla
pidät minut onnellisena
nallekarhu kultani

joka aamu
hämmästyn ja ylpeilen
miten voikaan luoda
jotain niin hentoa ja kaunista

pieni ampiaiseni,
ethän koskaan lennä pois

Selite: 
miten tulkitsette, kenelle tämä on?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kai tämän voi tulkita kuuluvan muulle kuin vastasyntyneelle lapselleen. Ampiaisvertaus ei tosin auennut...

Mjaa, kyseessähän voi olla yhtä lailla niin mies kuin pehmolelu tai sitten vaikka tosiaan ampiainenkin. Vaikka toisaalta, kukapa ampparille sanoisi ' nallekarhu kultani '
Taidanpa pysytellä miehessä :D

Pikkiriikkiselle, ihan uudelle omalle, somalle
niin rakkaalle että sil on monta nimeä: vauvallesi joka raidallisil vaatteil varustettuna muistuttaa ampparii.
Ja vauvan kanssa omat unilelut jää väkisin pois, on siis uninallen paikalla jokeltelemassa?

uskoisin että tämä olisi omalle kullalle.. jos toi hento ja kaunis on rakkaus eikä jokin henkilö ^^

Yhdyn äitiliinin äidilliseen kommenttiin pienestä, uudesta tulokkaasta :) ''hämmästyn ja ylpeilen miten voikaan luoda jotain niin hentoa ja kaunista'' -kertoo elämän yhdestä ihmeestä, ihmisen syntymästä, kuinka ihmeellinen se onkaan. ''pieni ampiaiseni, ethän koskaan lennä pois'' -kuvastaa sitä, että joskus linnun on kokeiltava omia siipiään ja lennettävä pesästänsä. Nalle ja ampiainen ovat hellyttely nimiä :) Näin minä tulkitsen tätä hienoa monitulkinnaista runoa :)

 

Käyttäjän kaikki runot