EITUUMITÄÄ - jaanahaaste

Runoilija verna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko miltä tuntuu laittaa ensimmäistä kertaa sortsit jalkaan, pitkän ja kylmän talven jälkeen? Muistatko miten suloiselta tuoksuu kesän ensimmäinen leikattu nurmikko? Muistatko kuinka kaunis on tuhansien valojen meri, kun sitä ei tarvitse katsoa yksin?

Elina käveli hämärällä kesäyön viileällä kadulla. Hymy vieraili hänen huulillaan vähän väliä kun hän ajatteli kulunutta iltaa. Alkoholi hänen veressään sai pienetkin asiat tuntumaan taivaan kokoisilta ja hän tunsi olonsa kuplivan iloiseksi. Hän kuuli takaansa epätasaisia askelia ja pysähtyi kuuntelemaan niitä. Hitaasti hän lipui tien reunaan, jotta pääsisi piiloutumaan talon tarjoamaan varjoon.
Askeleet lähestyivät ja Elina pidätti hengitystään.

Selite: 
ville bileet vittu merileijona makkara pimeys toivo rakkaus psykopaatti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot