Verivaahterat tietäni reunustaa.
Tummuuden sieluuni luo.
Tummuus ei haalene,
syvyydestä loistaa,
värin säilyttäen.
Tuuli verivaahteran lehtiä kahisuttaa.
Tummuuteni kultasääteet auringon,
seuraksi saa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi