Tekemättömät työt kasaantuvat
pöytäni reunalle, sinä olet mielessäni,
ei, nyt minun on pakko hillitä mieleni
ja lakata ajattelemasta sinua,
ja ottaa järki käteen,
mutta miten järki otetaan käteen.
voisiko joku kertoa sen minulle?
Selite:
minun käteeni mahtuvat vain
lentosuukot, jotka lähetän sinulle<3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus vaan se tunne vie järkeä niin lujaa ettei siitä otetta saa, ja tunne vie yleensä voiton
ottaa järki käteen = keskittyä olennaiseen
kaipaus sanoissasi lentosuukkoina
Sivut