Verivaahtera

Runoilija Neidonpaula

Verivaahterat tietäni reunustaa.
Tummuuden sieluuni luo.

Tummuus ei haalene,
syvyydestä loistaa,
värin säilyttäen.

Tuuli verivaahteran lehtiä kahisuttaa.

Tummuuteni kultasääteet auringon,
seuraksi saa.

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot