Tänään yllätin itseni suutelemasta
peilikaapin lasia ja huomasin kuiskaavani
nautinnollisesti hänen nimeään.
Minun oli myönnettävä itselleni.
Rakastan häntä yhä.
Smack!
Tuhannet huuleni kuvat
koristavat peilikaapin lasin pintaa.
Ensi yönä otan hänen kuvansa viereeni
ja teen suudelmistani peitteen hänelle.
Selite:
07.03.2005
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi