Kai sen päivän pitää joskus tulla,
etten kuule edes ääntäsi.
oi, ei saa tulla,
olet minulle
elämää suurempi.
laula minulle,
kerro tarina.
minä kerron
sinulle tarinan
rakastuneesta
sydämestä.
minun sydämestäni.
Selite:
joskus ehkä tasaannun,
sadan vuoden päästä <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei tuo tunne rauhaa anna, ei yksinäistä sydäntä kanna
Sivut