Voin esittää
olevani terästä
pelkkä kuori
jonka sanasi läpäisevät
osumatta mihinkään
ja sen
vain sen
tulet näkemään
mutta piilossa sinulta
ne kyyneleet
joita joudun pidättelemään
etten herättäisi huomiota
ne huutavat sinulle
kumpi leikkii
kumman kanssa
ehkä sinä olet kipinä
ja minä se happi
joka sen roihauttaa
mutta leikkijän
löydät peilistäsi
enkä silti edes
syytä sinua
en vain voi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joka jättää avoimeksi aitouden. Mitä tapahtuisi, jos näyttäisi kyyneleet,
sanoisi jonkun sanan, joka murtaisi padon tai ...Muuttuisiko silloin
ehkä-kenties ei muotoon kyllä-totta kai. Hieno runo, joka synnyttää
runon ratkaisua.
silloin se pitää katkaista
itseään pitää rakastaa
eikä taipua, mihin vaan
Sivut