Sinä et ole
sidottuna minuun
käsiraudoilla
tai naruilla
mutta niillä säikeillä
näkymättömillä
joita ei voi avata
eikä leikata poikki
vaikka olen yrittänyt
enemmän kuin uskotkaan
niillä sinä olet
enkä ole tunteeton
Selite:
Miitissä seinällä olevista sanoista : sitoa, käsiraudat, tunteeton
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa runoutta
huomaa vahvan tarpeensa muihin läheisiin, arjessa tuntuu tyhjä tila,
keinottomuus riipii kuin huono pila - taidokasta on ilmaisusi
Sivut