Saduissa kerrotaan
mielikuvitusolennoista
mutta Pocahontas
on ollut olemassakin
tontuista
usein väitellään
niin minäkin tein
kunnes tapasin sinut
mielikuvitusolennoista
mutta Pocahontas
on ollut olemassakin
tontuista
usein väitellään
niin minäkin tein
kunnes tapasin sinut
Selite:
Miitissä sanoista Pocahontas, tonttu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yhtä paljon kuin pidän saduista, liikutun kertomuksista jotka ovat totta,
miitin myötä on tullut runoja, varmasti ollut mukavata ne elää ja kirjoittaa!
Sivut