Sinä maistuit mustikoilta
ja mansikoilta
auringon säteiltä
ja kuumilta öiltä
muttet silti talvea
sisälläni asuvaa
saanut katoamaan
eikä vähempi riittänyt
ja mansikoilta
auringon säteiltä
ja kuumilta öiltä
muttet silti talvea
sisälläni asuvaa
saanut katoamaan
eikä vähempi riittänyt
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ei mitään vaivattomia puolivalmiita
kaiholle potkut
Vahva runo.
Sivut