Sydämeni
kaipauksesta kipeä
silti silmissä
vallaton tuike
huulilla lämmin
kutsuva hymy
eivätkä ne ole
edes näytelmää
jokainen rakkaus
ei vain puhkea
koskaan kukkaan
muttet sinä ole
kuin osa kaikista
taivaan väreistä
ehkä ne kauneimmat
mutta silti
ilman sinuakin
nautin elämästäni
enemmän kuin koskaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis rakkausruno.
Tykkään tästä runostas
tosi paljon, värit ja kaikki
on kohdillaan sydänlämpöinen
rakastettava oman sydämen
satakieli laulaa haikeasti
mutta niin kauniisti
kiitos
Omassa povessa rakkaus mokoma kukkimistaan kukkii.
Hienoa tunnelmaa ja sanoitusta
Wau ja vau, on tosi hieno tämäki !
Hyvin kuvattu
kauniisti päätelty
Olipa hyvä koskettava runo.Tämä on niin totuuden mukainen ja silti positiivinen toivoa antava.
Kirpeän hieno...
Hienot ovat värit tässä rakkausrunossa, ehkä se hiukan kirpaisee häntä jolle se osoitetaanja saa varmasti aikaan pettymyksen, joka kai on tarkoituskin.
Tuskin kuitenkaan lannistaa saajaa, uudelleen yrittämästä.
Hyvä runo kyllä.
Jopa kadehdittavaa asennetta..ja suurta tunnetta. Herkkä, hyvä runo.
Sivut