Tupakansavu
leijaillee ympärillä
silti tuntumatta iholla
sateenkaari
näyttää kauniilta
vain kaukaa katsoessa
ja se posliininen joutsen
hyllyn päällä
näyttää elävältä
silti sormissa
sen kylmä pinta
kadottaisi kuvitelman
ehkä minä olen sinulle
niin kuin nuo
sanoilla maalattu taivas
joka kosketuksesta
voisi hajota
menettää mielenkiintonsa
etkä siksi koskaan tule
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joillekin taivas kaukaa ihailtuna riittää..ajatuksia herättävä pittoreski runo.
Olipas ihanat kuvat, mitä maalasit runoosi.
Surullisen kaunis teos.
omaperäistä kerrontaa
Ehyt, kiinnostava runo, jossa kielikuvat toimivat. Kiitos tästä.
Tunne toistuessaan saattaa latteaksi mennä
huh, syvällistä
kerrassaan upea runo
tästä pidin
todella
Sivut