Suudelmissa
aurinko
sormissa
lempeä tuuli
tunnuit kesältä
talven keskellä
valolta yössäni
kaikelta
mitä olin
niin kaivannut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suudelmissa
aurinko
sormissa
lempeä tuuli
tunnuit kesältä
talven keskellä
valolta yössäni
kaikelta
mitä olin
niin kaivannut
Kommentit
Huokavaa sointi tässä!
Kaunis, suloinen runo.
Kaunista tunnetta
Aikaisempina heräämisinä, valoisuutta runossasi!
Tää on ihanuus...
Joskus joku on niin <3
Sivut