Sinulle minä olen
iloisia hymyjä
paljon puhetta
jatkuvaa flirttiä
huoletonta hupia
kiinnostava vartalo
jonka mäkiä ja mutkia
haluaisit tutkia
päästä sukeltamaan
kuumaan lähteeseen
pelkkää pintaa
sinua ei kiinnosta
että minulla on
sydän ja sielukin
paljon ajatuksia
monia tunteita
ilojen lisäksi suruja
arkea ja juhlaa
ei kokonaisuus joka olen
tuskin edes ymmärrät
kuinka paljon menetät
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Miehet on, runosi taas taidokkaasti kuljettaa
Surullinen ja haikea, mutta terävän omanarvontuntoinen teksti. Pidän kovasti.
Puhutteleva ja hieno runo!
Jopas olet taas rassanut rajusti ruumisparkaa, sitä jota kehoksi sanotaan.
On tässä nyt sen verran biologiaa ja eläinoppia eritoten opiskeltava, tai ainakin oltava opiskelevinaan kouluaikoina, että ihan yleiseen tietoon leviää ajatus siitä, että naisellakin on syrän ja isommat keuhkot ku miehil, vaik jotku naiset on kyl niinko syrämettömii ja naisen päässähän ny pyörii vaikka mitä sukkulaa ja venusta ja pyörälläkin se on usein, onhan naisessa paljo tutkittavaa kaikenlaista riemurasiaa...no niin...
Mutta kyllä runosi on hyvä ja laittaa varmaan miehet miettimään joululahjan mahdollista ostamista (itelle), vaik niinku kypärä.
Runossasi osuvasti miesten ajatuksia ja mieltymyksiä.
Ihmisessä on monia ulottuvuuksia ja myös ensivaikutelma. Ja ihminen muuttuu ajan myötä. Kokemuksien kauttakin. Hyvä! Kiitos ja!
Koskettava runo... osuu ja uppoaa niin täysillä !
Olisipa hauska tietää onko Suomessa yhtäkään jota oikeasti kiinnostaa myös naisen sielunmaisema...ehkä hetken vain ja sitten jutun taso muuttuu arvattavalle tasolle...
Osuvasti kuvailtua=)
Tykkään. Jos ei ole valmis tutustumaan toisen ajatuksiin, sielunelämään, tunteisiin ja toiveisiin, olisi sitten parempi jättää ne mutkat ja lähteetkin koskettamatta. Mun mielestä järjestys on nykyään ihan väärä ja ei pelkästään miesten päässä, valitettavasti naisetkin nykyisellään, yhä useammin, lähtee etenemään sieltä alapään kautta, ennen kuin on kunnolla edes tutustuttu toiseen, ja yhteisen elämän edellytyksiin. Rikkinäisyyttähän siitä seuraa väkisinkin... Runon lopetuksen voi ottaa paitsi henkilökohtaisena puuskahduksena myös yleisellä tasolla, se toimii jokaiseen ihmissuhteeseen, on mies tai nainen, parisuhteeseen ja ystävyyteen. Yleisemminkin lähimmäisyyteen ja läheisyyteen... Jos toinen on vain väline mielihyvän saamiseen ja tavoitteeseen pääsemiseen, oman minäkuvan tai statuksen pönkittämiseen mitä sitten onkin, siinä menettää tavattoman paljon. Olennaisen palan elämästä, siitä mitä se voisi olla totuudessa ja hyvyydessä.
Sivut