Sinä tulit luokseni
ojensit puhelinnumerosi
pyysit soittamaan
jos joskus tuntuu siltä
hymyilit valloittavasti
suutelit kiihkeästi
ja sitten olit poissa
kadonnut väkijoukkoon
vieläkin toisinaan
katselen kädessäni
sitä käyntikorttia
ja mietin
miksen soittanut koskaan
Selite:
Tämä löytyy kirjastanikin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno - upea runo !
Kiihkeää iskemistä niin ja miksei
niinpä - nämä hetkiä jotka jäävät mieleen elämään!
Jos se nyt kerran löytyy useammasta paikastakin se numero, niin otta nyt jo perkules ja soita ihmeessää, sehän selvästi kiinnostaa.
Anna mennä nyt ja soita, tässä on jo lukijakin jännittämässä, jos vaikka puhelin rupeais vinkumaan, kun enhän mä muista, missä kaikkialla niitä numeroita on tullut jaettua.
No..ala soitella..
Oho ei kai se ny heti...soihan se piru...
Sivut