Joinakin hetkinä
tekisi niin mieli
sanoa sinulle
tiedätkö
miten taivas
odottaa tähtiään
miten nupuillaan
oleva kukka
auringon sädettä
miten katse
toisen katsetta
huulet huulia
samalta minusta
joskus tuntuu
olen ihastunut sinuun
ja toisinaan toivon
etten vaan menisi
sanomaan niin
sehän on hullua
typerää
varomatonta
ja miten hemmetissä
niin olisi voinut
päästä käymään
ja sinä
tuskin sinä edes
haluaisit sitä
pitäisi vain olla hiljaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pyh, mitään tartte varoa, täysillä vaan mitä tunteet sanoo, kyllä se järki sieltä perässä sitten joskus tulee, hullua on vain se että yrittää huijata itseään, hieno runo
Samoja tunteita joutunut käymään lähitse. Hienosti kirjoitettu....
pitäisi ja pitäisi
aina vaan toisten neuvoja
ja mielihaluja
mitenkä se itsestä tuntuu?
sillä pitäisi
aina mennä...
Sivut