Viimeisen kerran turvassa
sylisi lämmössä
tietäen ettei koskaan enää
ensimmäisen kerran
molempien tunnustaessa rakkautensa
jakaen keskenään jotain
mihin ei uskonut ennen toista
mutta
on jäähyväisten aika
tulee hirveä ikävä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Liikuttava, herkkä runo
kaiho kukkii riveillä ja elämä odottaa portailla jo
Välillä se vain menee niin, että on sanottava hyvästit jo melkein kun vasta on kaikki alussa. Viimeinen rivi tuo lapsenomaista suloisuutta runoon, hyvä! Hyviä muutkin runosi.
Koskettavan Herkkä ja Haikea.
Sivut