Sinun kanssasi minuutit
kuluvat sekunteina
ilman sinua päivistä
kasvaa vuosia
haluaisin olla siellä
missä sinäkin
siellä
missä sydämeni
kotini
sinun sylissäsi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinun kanssasi minuutit
kuluvat sekunteina
ilman sinua päivistä
kasvaa vuosia
haluaisin olla siellä
missä sinäkin
siellä
missä sydämeni
kotini
sinun sylissäsi
Kommentit
Lämmin kaunis runo
Kaunis, tunteikas runo
Tämä runo ---> Suosikkeihin
M a h t a v a !
Kuin suoraan elämästäni. Hassua, että muut voivat kirjoittaa omasta elämästäni. No, rakkaus on yleinen ja ikuinen kulkutauti.
Kaunis,
koskettava
Sivut