Lupaa olla onnellinen

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Viimeisen kerran turvassa
sylisi lämmössä

tietäen ettei koskaan enää

ensimmäisen kerran
molempien tunnustaessa rakkautensa

jakaen keskenään jotain
mihin ei uskonut ennen toista

mutta

on jäähyväisten aika

tulee hirveä ikävä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttava, herkkä runo

kaiho kukkii riveillä ja elämä odottaa portailla jo

Välillä se vain menee niin, että on sanottava hyvästit jo melkein kun vasta on kaikki alussa. Viimeinen rivi tuo lapsenomaista suloisuutta runoon, hyvä! Hyviä muutkin runosi.

Koskettavan Herkkä ja Haikea.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut