Viime yön vähäisten
unien jälkeen väsyttää
silmäni haluaisivat
jo levähtää
silti toivon
tulisit
et antaisi
minun nukahtaa
Selite:
si(nuun)ihen en koskaan ole liian väsynyt.. ehei..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Viime yön vähäisten
unien jälkeen väsyttää
silmäni haluaisivat
jo levähtää
silti toivon
tulisit
et antaisi
minun nukahtaa
Kommentit
Mainio, hyvä runo
Sivut